Opečena – Kuća noći VII

Opečena – Kuća noći VII - Cast, Kristin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cast, Kristin
DIMENZIJA
10,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Opečena – Kuća noći VII.pdf
ISBN
2158187110859

OPIS

Kuća noći, knjiga sedmaPosljedice sudbonosne tragedije koja je snašla Zoey Redbird u venecijanskoj laguni odjekuju diljem svijeta vampyra – kao i Onog Svijeta. S jedne strane, pala Nadsvećenica Neferet na korak je do žuđenog cilja: pretvaranja u božansko stvorenje koje će jednom zasvagda pokoriti čovječanstvo i zavesti vampyrsku vladavinu. S druge strane, jedina preostala Nadsvećenica u Kući Noći u Tulsi, prva zrela Crvena vampyrica Stevie Rae, pokušava izaći na kraj sa zatajenim, zlim pripadnicima svojega soja, kao i Utiskivanjem s onim kojeg je do jučer smatrala zakletim neprijateljem. S one strane, preostalo je samo sedam dana za spas Zoey. Dva mladića, svaki sa svoje strane razdjelnice svjetova, usprkosit će smrti kako bi spasili onu koju Božica voli. A sa svoje strane, Nyx jedina vidi složen uzorak u koji se upliću niti sudbine… Spektakularni sedmi nastavak serijala Kuća Noći, u izvornoj američkoj likovnoj opremi i u prijevodu Vladimira Cvetkovića Severa, dovodi sadržajnu građu i pripovjedačka postignuća P. C. Cast i njezine kćeri Kristin na posve novu razinu – i donosi im status nezaobilaznih autorica suvremene vampyrske beletristike.

Opečena cigla vam omogućava da uštedite... Argentinska košarkašica Antonela Gonzales (Antonella) "preko noći" je postala svjetski hit zbog toga što je tokom utakmice dojila bebu!... Te noći Staljin je otišao u krevet oko četiri ujutro. Iako je imao punu kuću telohranitelja, bila je dobro poznata stvar da nisu smeli da ga ometaju u kući u svakodnevnom životu, i to im je bilo najstrože zabranjeno.

Evica je stradala kada je išla skuhati kavu. Kada je palila upaljačem štednjak, došlo je do zapaljenja plina, a ubrzo i do snažne eksplozije koja je razvalila cijeli zid predsoblja. Informace z nezávislých zpravodajských serverů... Kuća je u potpunosti izgorjela, a djevojčici je opečeno 15 posto tijela te ima opekline prvog, drugog i trećeg stupnja.

POVEZANE KNJIGE