Znam za više matematika 5

Znam za više matematika 5 Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam za više matematika 5.pdf
ISBN
6752513220031

OPIS

Zbirka Znam za više 5 namjenjena je poboljšanju školskog uspjeha, pripremi za testiranja, utvrđivanju već stečenog znanja i lakšem i bržem učenju gradiva iz matematike u petom razredu osnovne škole. Tumačenje gradiva prilagođeno je učinkovitom samostalnom učenju. Nova tema predstavljena je primjerom s jednostavnim objašnjenjima. Slijede vježbe koje omogućuju utvrđivanje naučenog te na kraju svake cjeline bodovane Provjere, koje pokazuju postignuti napredak. Rješenja svih vježbi i Provjera nalaze se na kraju zbirke. Zbirka Znam za više 5 usklađena je s Nastavnim planom i programom i obrađuje cjeline: prirodni brojevi, djeljivost prirodnih brojeva, skupovi točaka u ravnini, razlomci, decimalni brojevi, opseg, površina i obujam.

Vesna Lompar, Zorica Nestorovi ... Dragi učenici, dobro došli na internetske stranice ZNAM-NEZNAM.. Ove su stranice osmišljene za vas kako bi na zabavan način mogli ponoviti školsko gradivo iz vaših "omiljenih" predmeta - biologije, fizike, geografije, kemije i prirode, a namijenjen je učenicima od petog do osmog razreda osnovne škole te gimnazija od prvog do četvrtog razreda. Matematika 5 "Znam za više" Objašnjenja i vežbe za bolje ocene Aut...

MATEMATIKA 5 ZNAM ZA VIŠE . UDŽBENICI I PRIRUČNICI .

POVEZANE KNJIGE