Funky business zauvijek: kako uživati kapitalizam

Funky business zauvijek: kako uživati kapitalizam - Nordstrom,A.Kjell | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nordstrom,A.Kjell
DIMENZIJA
3,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Funky business zauvijek: kako uživati kapitalizam.pdf
ISBN
1331254661444

OPIS

Razmislite o prošlosti. U mračnim danima, poslovanje se vrtilo oko nošenja sivog odijela i kravate. Korporacije su živjele u monotonom svijetu. I tada, stvari su se promijenile. Siva nije bila više jedina boja.Bilo je obilje različitih boja, izbora, izazova, konkurencije,kriza. Korporativno svijet je otkrio funkines. Kada se njihova prva knjiga, “Funky Business”, pojavila 1999. godine, odvela nas je u novu višebojnu korporativnu paletu. Ohrabrila jesvjetske menadžere da uzmu sprej kantice boje i stvore najhrabrije i najsvjetlije uzorke . A sad – funksteri su se vratili kako bi vidjeli da li su njihove ideje izdržale test vremena. I svijet se predao. Do danas, «Funky Business zauvijek» je objavljen u prijevodu na 25 jezika u više od 30 zemalja. Proglašen je jednom od najboljih poslovnih knjiga svih vremena i prodaje se u rekordnom broju u cijelom svijetu. Kao i njezin prethodnik, knjiga “Funky Business zauvijek”je izazovan i provokativan manifest svijeta poslovanja. Ona nudi prodorne uvide i inteligentne komentare kako bi pomogla menadžerima pri kretanju po burnim morima uspona i padova današnjeg poslovanja.Uvijek provokativne, uvijek sporne, njihove ideje vas mogu nasmijati, uzbuditi, natjerati da škrgučete zubima, klimate glavom, dići vam kosu na glavi, ali jedno je sigurno – učiniti će da se zamislite. Autori se sada kao govornici traže više nego ikada. U svjetskim anketama rangirani su na devetom mjestu između pedeset svjetskih gurua ekonomije (www.thinkers50.com).

Ridderstraalea "Funky business zauvijek: Kako uživati kapitalizam". Prvi autor je predavač međunarodnog poslovanja u Stockholmu gdje predaje korporativnu strategiju I globalizaciju., dok drugi predaje u Centru za napredne studije, us istom gradu. Business Voice.

Kell A. Nordstrom Jonas A sada - Funksteri su se vratili kako bi vidjeli da li su njihove ideje izdržale test vremena.

POVEZANE KNJIGE