Amscusat

Amscusat - Airaudi, Oberto | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Airaudi, Oberto
DIMENZIJA
9,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Amscusat.pdf
ISBN
4556249450550

OPIS

Amscusat je dječak koji živi u dimenziji u kojoj je svakodnevica ono što je za nas znanstvena fantastika. Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Posjeti na svemirske brodove, razmjene tijela s izvanzemljskim svorenjima, misije spašavanja na različitim svjetovima su iskustva dostupna svim dječacima. Mračan Neprijatelj prijeti izdaleka, ali ga se ne boje previše jer se ujedinjenim oružjem Znanosti i Znanja mogu boriti i poraziti ga. Ali što bi se desilo da se ravnoteža svemira poremeti? Znanstveno fantastična priča? Budućnost ili drevna prošlost? I koja nit povezuje Amscusatov svijet s našim? Da bi to saznali, preostaje vam samo čitanje! Oberto Airaudi je osnivač Damanhura, zajednice koja istražuje i eksperimentira na svim područjima ljudske aktivnosti: od znanosti, duhovnosti, umjetnosti do socijalnog ustroja društva. U skladu s običajem građana Federacije da uzimaju imena životinja, Oberto koristi ime Falco Sokol. Filozof, iscjelitelj, pisac i slikar, izdao je mnoge knijige na temu duhovnosti i istraživanja novih znanosti.

A pesar de una tecnología avanzadísima, sobre el trasfondo de sus increíbles aventuras, se cierne una guerra implacable que se viene desarrollando desde tiempos inmemoriales. Amscusat es un adolescente que comparte estudios, amistades y aventuras con una notable variedad de humanos, animales y plantas, según la costumbre de su espacio-tiempo. A pesar de una tecnología avanzadísima, sobre el trasfondo de sus increíbles aventuras, se cierne una guerra implacable que se viene desarrollando desde tiempos inmemoriales. ¿Historia antigua del hombre o ciencia ficción?Amscusat es un adolescente que comparte estudios, amistades y aventuras con una notable variedad de humanos, animales y plantas, según la costumbre de su espacio-tiempo.A pesar de una tecnología avanzadísima, sobre... Amscusat is a teenager who, according to the custom of the space-time he lives in, shares his studies, friendships and adventures with a wide variety of humans, animals and plants.

- Nakladnička cjelina (Biblioteka Talej) UDK. 821.131.1-3 TALIJANSKA KNJIŽEVNOST.

POVEZANE KNJIGE