Zdravstvena njega odraslih

Zdravstvena njega odraslih - Franković, Sanda i suradnici | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Franković, Sanda i suradnici
DIMENZIJA
7,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvena njega odraslih.pdf
ISBN
4066224194913

OPIS

Priručnik je namijenjen studentima sestrinstva poglavito za kolegij Zdravstvena njega odraslih, ali i svim medicinskim sestrama koje već godinama pitaju u koju bi sestrinsku knjigu zavirili da obnove ili prošire svoja znanja.

Kod pojave prvih simptoma, vaţno je što prije Zdravstvena njega odraslih I (2) Kratica: ZNJOSE: Opterećenje: 60(P) + 30(S ... Zdravstvena njega internističkih i infektoloških bolesnika - nastavni tekstovi, Zagreb: Visoka zdravstvena škola, 2000.

Kolegij se izvodi u prostorijama Fakulteta zdravstvenih studija i KBC Rijeka-Klinike za Kirurgiju, Klinike za Kolegij Zdravstvena njega odraslih II je obvezni kolegij na trećoj godini Preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo i sastoji se od 45 sati predavanja, 90 sati vježbi,15 sati seminara ukupno 150 sati (7 ECTS). Kolegij se izvodi u prostorijama Klinike za Kirurgiju, Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje ,Klinike Franković, S.: Zdravstvena njega odraslih - priručnik za studij sestrinstva, Medicinska naklada, Zagreb, 2010.

POVEZANE KNJIGE