Izdana – Kuća noći II

Izdana – Kuća noći II - Cast, Kristin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cast, Kristin
DIMENZIJA
4,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Izdana – Kuća noći II.pdf
ISBN
2067712579902

OPIS

Izdana: Kuća noći, druga knjiga Zoey Redbird pronašla je svoj dom u Kući Noći – dom gdje ima vjerne prijatelje, dom gdje pohađa istinski zanimljiva predavanja na kojima uči o vrsti kojoj odnedavna pripada, vampyrima, kao i dom gdje je pronašla zamjenu za majku koja ju je odbacila. Mentorica joj je sama Nadsvećenica Neferet – čiji se autoritet u svim pitanjima vezanim uz štovanje božice Nyx te odnose ljudi i vampyra može mjeriti samo s toplinom i pažnjom koju poklanja Zoey, najdarovitijoj početnici u zapisanoj povijesti njihova roda. Ali tamni se oblaci nadvijaju nad idilu. Uspomena na duhove umrlih učenika koje je vidjela netom po dolasku u školu još uvijek muči Zoey, kad naiđe nenadana katastrofa: prvo jedan, pa drugi tinejdžer iz društva u kojem se kretao njezin nekadašnji dečko Heath biva ubijen. A sve navodi na zaključak da je ubojica potekao upravo iz Kuće Noći… Drugi nastavak bestselerskog serijala o visokoj vampyrskoj školi otkriva iskusnu spisateljicu (i srednjoškolsku učiteljicu) P. C. Cast u vrhunskoj formi, jezično i narativno obogaćenu suradnjom s darovitom kćeri Kristin. Ovo nezaobilazno štivo za sve one željne uzbudljivog, žestokog i nadasve novog pristupa vampyrskoj (nekad smo govorili vampirskoj) mitologiji protegnut će se na zasad devet planiranih nastavaka.

C. Cast i Kristin Cast Priredio: Abdusamed Nasuf Bušatlić Čovječe, da li si ikada razmišljao o trenutku kada će te tvoji najbliži ponijeti iz tvoje postelje, i ukočenog i beživotnog tijela, odnijeti u gasulhanu da te posljednji put okupaju, da te zamotaju u ćefine, da ti nakon toga klanjaju dženazu, a zatim, da te spuste u kabur u kojem ćeš ostat sam, bez roditelja, djece, žene, muža, rođaka i ... SIGENX prodaje: Kuću sa izuzetno prostranim dvorištem u naselju Vratnik, ulica Bećarevo ćoše, općina Stari Grad.

Objekat: Podrum (ostava) - 20,40 m2 Prizemlje (stanovanje) - 67,32 m2 Sprat (stanovanje) - 67,32 m2 Gabariti objekta su 10,20 x 7,50. Sadržaj: Kuće na prodaju svih tipova Niš.

POVEZANE KNJIGE