Izabrana – Kuća noći III

Izabrana – Kuća noći III - Cast, Kristin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cast, Kristin
DIMENZIJA
5,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Izabrana – Kuća noći III.pdf
ISBN
9069350124725

OPIS

Izabrana: Kuća noći, treća knjiga Šokantni događaji koji su popratili prve snježne dane boravka Zoey Redbird u Kući Noći djeluju daleko u blagdansko vrijeme, koje je za nju, rođenu 24. prosinca, ujedno i rođendansko.Ali Zoey muče veće muke od izlaženja na kraj s darovima božićdanske tematike: mora pronaći način da promijeni strašnu sudbinu koja je snašla njezinu najbolju prijateljicu, prije nego što bude prekasno. Što je još gore, Zoey ne može tu tajnu povjeriti ostalim prijateljima, kao što im ne može odati ni tešku izdaju koju je doživjela od svoje mentorice Neferet. Prisiljena u tajnosti donositi sudbonosne odluke koje će utjecati na sudbinu mnogih – i koje bi mogla platiti gubitkom povjerenja svojih najmilijih – Zoey ne preostaje drugo nego da se za pomoć obrati svojoj staroj suparnici, vidovitoj Afroditi. Njihovo labavo savezništvo ne stiže ni trenutka prerano, jer u Kući Noći započinje vladavina strave krvavim umorstvima profesora… Knjigom Izabrana, opremljenom izvornom naslovnom ilustracijom, Algoritam i prevoditelj Vladimir Cvetković Sever dolaze do srca zapleta neodoljivog serijala iz pera majke i kćeri, P. C. i Kristin Cast.

Mali postolar i prosjakinja Jana II. Na sajmu III.

Dec 30, 2008 Cari rated it it was ok · review of another edition. I have to say I became addicted to these books when I started them (and I had nothing to do over the past few days,) but now they're really starting to irritate me.

POVEZANE KNJIGE