Smrt Bunnya Munroa

Smrt Bunnya Munroa - Cave, Nick | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cave, Nick
DIMENZIJA
7,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrt Bunnya Munroa.pdf
ISBN
7439456446209

OPIS

Nick Cave, mračni bard rocka i jedna od najutjecajnijih ikona suvremene kulture, u svom drugom, dugoočekivanom romanu još jednom potvrđuje svu raskoš svojih raznorodnih talenata! Smrt Bunnya Munroa je mahnita priča o netom obudovjelom trgovcu kozmetičkim proizvodima, svojevrsnom bludnom sinu opsjednutom nebrojenim seksualnim i inim zastranjenjima; o njegovom alegorijskom putovanju na kraj noći u potrazi za vlastitom dušom i fantazmagoričnoj transformaciji iz razvratnog ševca preko promućurnog trgovca u živog mrtvaca… Nakon ovako kvalitetnog, žestokog i modernog uratka, definitivno više nema dvojbe da Cave visoko postavlja letvicu svoje nove, posve ozbiljne književne karijere. Jer, ovo je dobar i zaokružen, ali prije svega, neobično dojmljiv i duboko potresan roman – pravo otkriće za površne poznavatelje Caveova stvaralačkog opusa, a ultimativna lektira za fanove. Riječju: književni događaj par (s)excellence! Kad bi zaključali Cormaca McCarthya, Franza Kafku i Bennya Hilla u priobalni apartman u Brightonu, vjerojatno bi izašli s nečim poput Bunnya Munroa… Caveov roman se nameće kao snažno djelo… štivo koje osvaja…IRVINE WELSH

224 str. Meki uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu li slanje Tisak paketom (troškove snosi kupac) „Smrt Bunnya Munroa" autora Nicka Cavea u izdanju „Šarenog dućana" Knjigu će predstaviti: mr.sc.

Nakladnik ovog pothvata je Šareni dućan iz Koprivnice, a prevoditelj Denis Peričić.. Ekskluzivno: Peričić pregovara o Caveovoj nazočnosti na hrvatskim promocijama! U četvrtak 3.

POVEZANE KNJIGE