Knjiga za djevojčice

Knjiga za djevojčice - Foster, Julijana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foster, Julijana
DIMENZIJA
11,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga za djevojčice.pdf
ISBN
5996312376335

OPIS

Knjiga za djevojčice – KAKO BITI NAJBOLJA U SVEMUNeka vaša djeca otkriju kako biti najbolja u svemu. Garantiramo im sate i sate fenomenalne zabave! Želiš imati svoj vlastiti stil? Otkrij kako dizajnirati vlastitu odjeću ili kako sama možeš napraviti sjajilo za usne. Želiš zadiviti prijateljice? Pokaži im kako možeš napraviti kristal, žonglirati jednom rukom ili riješiti se školskog nasilnika. Dosadno ti je? Imamo rješenje – možeš voditi tajni dnevnik, izraditi spomenar ili naučiti plesati! I još gomila korisnih i uzbudljivih stvari … – Kako objasniti zašto kasniš u školu? – Kako se ponašati poput zvijezde? – Kako napraviti narukvicu prijateljstva? – Kako čitati iz dlana? – Kako savršeno urediti nokte? – Kako na temelju rukopisa odrediti tko je kakav? Prevela: Radha Rojc Belčec

Kod nas je cijena uvijek ista bez obzira na vrstu plaćanja i broj rata! Dodaj u košaricu. Značajke.

Članica je DHK-a, HDP-a te ZUH-a. Na Međunarodni dan sjećanja na holokaust i sprječavanja zločina protiv čovječnosti koji se obilježava diljem Europe i svijeta, u Gradskoj vijećnici je održana je promocija hrvatskog izdanja knjige "Mi djevojčice iz Auschwitza", potresna ispovijest sestara Andre i Tatiane Bucci, koje su kao djevojčice od četiri i šest godina preživjele strahote najzloglasnijeg nacističkog logora. Moramo prestati ograničavati čitatelje pričanjem o knjigama za djevojčice i knjigama za dječake. Umjesto da pitamo je li ovo knjiga za djevojčice ili knjiga za dječake, trebamo postaviti pitanje: je li ovo dobra knjiga? Evo na što se umjesto toga moramo usredotočiti.

POVEZANE KNJIGE