Moja beba – prva godina moje curice

Moja beba – prva godina moje curice - Kozina, Drago (ur.) | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Drago (ur.)
DIMENZIJA
7,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja beba – prva godina moje curice.pdf
ISBN
4252781607329

OPIS

Rođenje djeteta uvijek je jedinstven događaj i iskustvo povezano s nadom, ljubavlju, srećom i radošću. Sad počinje zajednički život izvan majčina tijela. Dijete napušta svoje zaštitno okružje i nada se ponovno pronaći sigurnost i zaštitu u naručju punom ljubavi. Osjećaj zaštićenosti, sigurnosti i roditeljska podrška posebno su važni u prvim godinama života. Dijete u prvih dvanaest mjeseci velikim koracima napreduje od novorođenčeta koje je potrebno hraniti i nositi, do mališana koji može mnogo sam učiniti. Zbog toga se prvoj godini pridaje posebna važnost.

Jer plač to uistinu jest - način da beba privuče vašu pozornost i upozori vas da joj nešto treba. Kako će rasti, ovladavat će i … Moja prva beba je malo pomutila sva očekivanja.

Beba se rodila na pola puta između Ivanjice i Užica. Beba nije mogla da sačeka put do bolnice dug čak 70 kilometara ... Prva već neko vrijeme ne spava u kinderbetu jer ga je prerasla.

POVEZANE KNJIGE