Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje)

Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje) - Šokota, Đurđica | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šokota, Đurđica
DIMENZIJA
6,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje).pdf
ISBN
3921186635593

OPIS

Oboji tri cvijeta istom bojom. Nacrtaj malo kose na tatinoj glavi i puno kose na Ivanovoj glavi. Izbroji pjegice i upiši njihov broj.Uz pomoć ovakvih zadataka vaše će dijete napraviti prve korake prema čudesnom svijetu računanja. Jednostavni i složeni zadaci koje će dijete otkriti u ovoj vježbenici prate predškolski i školski program. MEDALJE. Na prvoj stranici naći ćete 30 medalja kojima ćete nagraditi dijete. Zbog reljefnog izgleda one su poput pravih medalja. Neka ih dijete zalijepi na predviđeno mjesto čim dovrši zadatak. Tako učenje postaje pozitivno i zabavno iskustvo već od najranije dobi. ODGOJNO I ZABAVNO!

razreda. Sastoji se od 12 zasebnih radionica koje će se održavati jedan puta tjedno u trajanju od dva školska sata.

međuvremenu kako bi se i vi što bolje pripremili za budući rad na kraju ove vijesti nalazi se PDF datoteka s kratkim uputama za ... Posts about upozorenje za roditelje written by Teddea Senjanović. NAPRAVILI VIDEO ANIMACIJA SEIZMOLOGA: Ovako su izgledali događaji od prije pet dana u petrinjskom epicentralnom području Udruženje za ljudska prava i socijalnu inkluziju iz Tuzle je od 10.

POVEZANE KNJIGE