Tajna – što veliki vođe znaju i čine

Tajna – što veliki vođe znaju i čine - Blanchard, Ken | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blanchard, Ken
DIMENZIJA
7,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna – što veliki vođe znaju i čine.pdf
ISBN
9743459600235

OPIS

Svaki će se vođa, bio u multinacionalnoj korporaciji ili vodio volontere, u nekom trenutku posve sigurno zapitati u čemu je tajna velikog vođe. U knjizi Tajna autori Ken Blanchard (čije su se knjige na temu vođenja do sada prodale u 13 milijum primjeraka) i Mark Miller (koji se od radnika na traci popeo do položaja dopredsjednika jednog od najvećih lanaca brzih restorana u SAD-u) istražuju to važno pitanje. Ispričali su nam zanimljivu priču kroz koju otkrivaju tajnu dobro poznatu velikim vođama i navode točne postupke kojima ćete, budete li ih provodili, nadahnuti i motivirati sebe i druge. „Pred Vas stavljam jednostavan izazov: spoznajte Tajnu i zatim primjenjujte. Tako ćete zauvijek promijeniti i svoj život i svoje vođenje!“

TAJNA SRODNE DUŠE. Cijena: 99,00 kn Internet cijena: 89,10 kn Uštedjeli ste: 9,90 kn Godina izdanja: 2016. Budući da je Jarac glavni znak zodijaka, rođeni su da budu vođe, pomagači i pokretači.

Kao roditelji su super, ne samo da djeci ništa ne brane, nego često zajedno s njima upadaju u neprilike. Ne znaju se svađati, to ih samo rastuži. Broj novoinficiranih u opštini Arilje je u poslednjih devet dana drastično porastao.

POVEZANE KNJIGE