Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna

Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna - Mihalek, Ernest | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihalek, Ernest
DIMENZIJA
8,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna.pdf
ISBN
8883010390239

OPIS

Knjiga podrobno prikazuje sadržaj glavnih normi koje opisuju sustave zaštite od munje, odnosno njihovo projektiranje, konstrukciju i održavanje, kao i primjere procjene rizika za različite vrste građevina, što je danas prvi nužni korak u postupku projektiranju sustava zaštite od munje. Primjeri proračuna rizika bit će od velike koristi projektantima sustava zaštite od munje. Nakon usvajanja novog niza norma u hrvatskoj normizaciji kao i novog Tehničkog propisa o zaštiti od munje, valja još dosta poraditi na njihovu upoznavanju, kao i na načinu proračuna zaštitnih mjera. Građevine koje treba opremiti sustavom zaštite od munje treba dobro upoznati, proanalizirati njihovu okolinu kao i sve komunalne instalacije s kojima je povezana.

... Proces autorizacije podataka odvija se u sklopu T- Com Pay Way sustava zaštićenim SSL sigurnosnim protokolom sa 128-bitnom enkripcijom podataka.

Procedura sekundarne nabave za kupnju opreme - pojednostavljena procedura pregovaranja tj. za iznose od 5.000 do 30.000 eura ...

POVEZANE KNJIGE