Preživjeli

Preživjeli - Palahniuk, Chuck | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Palahniuk, Chuck
DIMENZIJA
6,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Preživjeli.pdf
ISBN
2887488412337

OPIS

Novi roman autora “Kluba boraca”.Premda djeluje kao glas iz budućnosti sa zbivanjima iz nekog zastrašujućeg vremena pred nama, ”Preživjeli” Chucka Palahniuka su roman koji je ozbiljno ukorijenjen u najaktualniju zbilju naše suvremenosti. Priča o Dvorniku Bransonu, jedinom preživjelom iz kršćanske samoubilačke sekte pravovjernih, ispričana je u unazadnom nizu poglavlja, ali njezina radnja napreduje neočekivanim prizorima i događajima koji izričito govore o današnjem svijetu. Masovni mediji i njihova moć, vjerski fanatizam i osobni usud, otmice aviona, pa čak i praktični savjeti o tome kako se, primjerice, čiste krhotine razbijene čaše, te pojmovnik još neizumljenih lijekova u tom čudnovatom kolopletu motiva izazivaju istodobno i smijeh, ali i mučan osjećaj postojanja u kontroliranu svijetu koji ne daje sigurnost. Premda znamo svršetak, ne znamo kako će do njega doći, a u tome je posebna draž Palahniukova pripovijedanja – mračno ozbiljna knjiga koja se čita kao triler koji začas i neočekivano skače iz vrta punog posađenog umjetnog cvijeća u jeziv prostor porno otpada.

Godina 2020. donijela nam je mnoge nevolje, ali smo preživili.

Trenutak kada pričaš ili pišeš o tome, to više ne pripada samo tebi, već postaje dio šireg znanja. Ipak, kako bismo ... Re: Oculus Rift-S - preživjeli govore Nemam rift s ali vjerujem da navedeni problemi postoje pošto autorov slučaj nije izoliran već ih je mali milion na službenom forumu.

POVEZANE KNJIGE