Mikroračunala, laboratorijske vježbe i zbirka zadataka

Mikroračunala, laboratorijske vježbe i zbirka zadataka - Duvančić, Hrvoje | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Duvančić, Hrvoje
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Mikroračunala, laboratorijske vježbe i zbirka zadataka.pdf
ISBN
7742990935989

OPIS

Zbirka je namijenjena učenicima završnih razreda srednjih elektrotehničkih škola, kao pomoć u svladavanju laboratorijskih vježbi iz predmeta Mikroračunala. Vježbama su obuhvaćene osnovne naredbe potrebne prilikom pisanja svih programa, od školskih primjera do onih za profesionalnu primjenu. Također su obuhvaćeni i praktični primjeri koji mogu prikazati hardversku promjenu napisanih programa i korištenih naredbi.

Felja: Osnove elektrotehnike · Primjeri i zadaci za vježbu — 1. i 2.

Smiljanić Brojevni sustavi, prikaz podataka u računalu, osnovni logički sklopovi, vanjske jedinice i jedinice za pohranu podataka, mikroračunala - osnove i asemblersko programiranje, programski jezici, memorije, računala temeljena na mikroračunalima, povezivanje računala i procesa, komercijalna mikroračunala (8030/8085, Z80, 6800, IM 6100), 16-bitna mikroračunala ... Laboratorijske vježbe iz predmeta Digitalna obradba signala imaju za cilj lakše savladavanje koraka između teorije i prakse. Nastale su kao rezultat višegodišnjeg predavanja predmeta od strane prof.

POVEZANE KNJIGE