Zdravstvo po mjeri čovjeka

Zdravstvo po mjeri čovjeka - Štifanić, Mirko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Štifanić, Mirko
DIMENZIJA
8,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvo po mjeri čovjeka.pdf
ISBN
7396895641174

OPIS

Zdravstvo po mjeri čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne samo za njih. Knjiga se pojavljuje u vremenu kada mnoge profesije nastoje osuvremeniti svoj način rada i poboljšati odnos prema čovjeku, odnosno pacijentu, te (p)ostati društveno prihvatljive, uspješne i etične i kao takve provoditi globalnu strategiju Europske unije i Svjetske zdravstvene organizacije Zdravlje za sve u 21. stoljeću. Cilj ovoga udžbenika je razvijanje znanja i spoznaja medicinske sociologije kao komplementarne pomoći u razumijevanju organizacije, planiranja i rukovođenja u zdravstvu sa svrhom podizanja ovoga sustava iz duboke krize na razinu dostojnu čovjeka.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 1346 ... Zdravstvo po mjeri Čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne i samo za njih.

"Kao gradonačelnik Rijeke podići ću brigu o zdravstvu", poručio je građanima Staničić te podsjetio na činjenicu da je zdravstvo u teškoj situaciji u cijeloj zemlji pa tako […] Grad Umag je grad na zapadnoj istarskoj obali, na samo 10 km od slovenske granice, a najzapadnije je mjesto u RH. Umag osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude.

POVEZANE KNJIGE