Cafe Nostalgija

Cafe Nostalgija - Stojić, Mile | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojić, Mile
DIMENZIJA
12,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Cafe Nostalgija.pdf
ISBN
3844727454733

OPIS

S podnaslovom «Ogledi o izobilju i oskudici» istaknuti hrvatski književnik i pjesnik iz Bosne i Hercegovine, dobitnik «Goranovog vijenca» Mile Stojić, u ovoj je knjizi napravio autorski izbor istoimenih kolumni koje je od 2001. do 2007. godine objavljivao u kultnom splitskom tjedniku «Feral Tribune». «Podsjećajući nas na to gdje smo bili, ovaj nas blistavi pisac permanentno upozorava na to kamo zapravo idemo. Samo je vrhunsko pero moglo patentirati tu aktivnu nostalgiju kao temeljnu poetičku odrednicu svoje publicistike, te spojiti dva osjećanja koja prevladavaju u njegovim tekstovima – toplinu i jezu.» Viktor Ivančić

Slikovito pokazujući rukama, prva gospođa s nostalgijom priča o velikim i debelim krastavcima koji su nekada rasli u njenom vrtu. Cafe Nostalgija-Ogledi o izobilju i oskudici (M.Stojić), Novi Grad, 22 KM, 1 Za korištenje OLX.ba potrebno je da uključite JavaScript u Vašem Internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju Internet preglednika. "U Hercegovini se za Dan mrtvih kuša mlado vino - piju ga svi, muškarci i žene, odrasli i djeca. Pritom se vjeruje da se najveći gutljaj pretvara u krv i vraća nam snagu.

Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Caffom Nostalgijom i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i... Opis - CAFE NOSTALGIJA - Ogledi o izobilju i oskudici 2001-2007.

POVEZANE KNJIGE