Savršeno pamćenje

Savršeno pamćenje - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
8,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršeno pamćenje.pdf
ISBN
2232809534612

OPIS

Oslobodite snagu svog uma i povećajte pamćenjePameti i pamćenja nikad dosta. Naučite kako poboljšati pamćenja imena, brojeva, općih podataka ali i čitavih govora, članaka, pjesama pa i ulomaka knjiga.Dobra je vijest da ne postoji prirodno loše pamćenje. Svi mi imamo sposobnost memoriranja onoliko koliko mi to želimo, a u ovoj knjižici Tony Buzan upravo navodi lako upotrebljive tehnike uz čiju pomoć svi možemo usavršiti pamćenje i zaboraviti na probleme u prošlosti.Tony Buzan je autor Mentalnih mapa i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

Nisu zaboravljeni ni kartaši, zatim oni koji uče neki strani jezik ili ... Savršeno Pamćenje. Samo upisi u torrent "perfect memory pdf" pa ce ti dat neke knjige.

Čokoladna, mekana i kremasta, crno-bela fantazija osiguraće vam samo pohvale! Od nevjerojatnih detalja o tom fenomenu i kako osnažiti vlastitu memoriju, do ljudi koji tvrde kako im je to što sve pamte prokletstvo, otkrijte zanimljivosti o ovom kompleksnom fenomenu moždanih aktivnosti Pojam 'fotografsko pamćenje' već se dugo koristi za ljude koji imaju neobičnu ... Savršeno pamćenje Tony Buzan. Mentalne mape u poslu Tony Buzan.

POVEZANE KNJIGE