Programiranje na jeziku C#

Programiranje na jeziku C# - Liberty, Jesse | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Liberty, Jesse
DIMENZIJA
3,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Programiranje na jeziku C#.pdf
ISBN
4573097735658

OPIS

C# je jednostavan, objektno i komponentno orijentisan programski jezik sa sigurnim tipovima, pogodan za pisanje aplikacija za Internet. Četvrto izdanje knjige Programiranje na jeziku C#iskusnim profesionalcima pruža informacije koje su im neophodne da bi postali produktivniji. Prvi deo knjige sadrži kratak vodič kroz osnove sintakse jezika C# – u njemu su predstavljene rezervisane reči i koncepti zbog kojih su C# i .NET efikasna okruženja za pravljenje Windowsovih i Web aplikacija. Između ostalog, u prvom delu su opisani: – Klase i objekti – Nasleđivanje i polimorfizam – Preklapanje operatora – Generički šabloni, kolekcije i iteratori – Strukture i interfejsi – Rad sa znakovnim nizovima i regularni izrazi – Obrada izuzetaka i grešaka – Delegati i događaji U drugom delu, čitaoci će naučiti da koriste C# u tri ključna razvojna okruženja – ASP.NET, .NET Windows Forms i ADO.NET – kako bi mogli da prave programe za Windows i Web,uključujući aplikacije koje koriste okruženje izabranog Web čitača i standardne Web servise. U trećem delu, čitaoci će naučiti da kombinuju raznovrsne mogućnosti .NET Frameworka kako bi upravljali programskim sklopovima, radili s metapodacima, prenosili objekte preko granica procesa i računara, koristili niti, upravljali tokovima podataka i integrisali postojeće Windows API i COM objekte u .NET okruženju. Sva objašnjenja i primeri odnose se na Visual Studio 2005, .NET Framework 2.0 i verziju 2.0 jezika C#.

Što se knjige za 21 dan tiče, ROFL, sve što tu možeš naučiti je pisati loš kôd. Tokom programiranja često će te imati potrebu za iteracijom; da izvršavate isti blok koda više puta zaredom. Programski jezik C# za tu svrhu ima 4 različite programske petlje kojima se postiže iteracija koda sve do ispunjavanja određenog uslova.

Početna stranica / Kursevi / IT projekat godine / C# Programiranje; Pregled teme. Opšta sekcija.

POVEZANE KNJIGE