S Tinom

S Tinom - Ujević, Ante | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ujević, Ante
DIMENZIJA
3,83 MB
NAZIV DATOTEKE
S Tinom.pdf
ISBN
7954286031007

OPIS

Sjećanja 1945. – 1955.Zar ima i jedan pjesnik na svijetu koji je doživio takvo poštovanje i ljubav? Knjiga koju držite u ruci upravo govori o takvom gospodstvu duha i velikog pjesnika i njegova mladog prijatelja Ante Ujevića, kojemu je jedini interes u druženju s Tinom, bio i ostao, ljepota Tinova genija. Ne samo da Ante Ujević zna, kao vrsni agronom, izdvojiti i ostaviti za sjeme plemenite i rijetke vrste bilja, on točno, kad je u pitanju Tin, zna proniknuti u samo zrno iz kog je nastala njegova poezija. I uvijek dok citira Tina, on nam zapravo nastoji prenijeti samo sjeme Tinove ljepote. Doista, čudesan pjesnik — agronom: sav zagledan u oblake, no s obje noge čvrsto u prašini zemlje.”

Tina ima pokvareni plan - poziva ju na paintball gdje ju izrešeta bojom. Dario je ljut na Tinu i uzima joj kartice i mobitel.

ovdje će se izmjenjivati fotografije snimljene u našem prostoru s po jednom karakteristikom naših priprema. Inače, Paraminski je s mužem Tinom, s kojim je u braku od 2012., preselila u Santa Barbaru prije šest godina. Progovorila je za In magazin o takozvanom američkom snu.

POVEZANE KNJIGE