Lončanice – stručnjak za vrt

Lončanice – stručnjak za vrt - Squire, David | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lončanice – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
7728203003134

OPIS

Uzgoj biljaka u posudama je brz i lak način za uljepšavanje vrta, dvorišta, patia, balkona, prozora i ulaznih vrata. Ova pouzdana knjiga s pregršt informacija prikazuje najbolje kombinacije posuda i biljaka te vam pruža korak-po-korak informacije potrebne za sadnju i održavanje prekrasnih izložaka.

... Mivka - za vrt, trato, igrišča, fugiranje Z.Kremenčev pesek za fugiranje 0 -1,5 mm - proti rasti plevela - 20kg - 54/p Vetisa- MIVKA-25 kg-Za PESKOVNIKE/ OTROŠKA IG.(0-0,5mm)- 48/EP Drevno umijeće bonsaia - uzgoj minijaturnih stablašica u posudama - začudan je hobi. I najmanji vanjski prostor može se preobraziti u prekrasan krajolik, a postoje i brojne kućne vrste koje se nude kao izbor.

Redovna cijena: 69,00 kn: Cijena: 62,00 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu Najnovije u kategoriji Hobistika. Kreativni pokloni iz kućne radinosti. Stručnjak za vrt.

POVEZANE KNJIGE