Kanarinac u obitelj

Kanarinac u obitelj - Josipović, Matija | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
9,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Kanarinac u obitelj.pdf
ISBN
2386082511952

OPIS

Ukoliko ste odlučili nabaviti kanarinca, trebate mu posvetiti dio svog slobodnog vremena i pažnje. Zauzvrat, on će vas nagraditi svojom pjesmom, ljubavlju i privrženošću. Znanstvenici drže da kanarinci katkad pjevaju iz čistog zadovoljstva. Pomozite kanarincu da bude sretan i zadovoljan kako bi vas nagradio svojom prekrasnom pjesmom, jer kroz pjesmu kanarinci opjevavaju svoje osjećaje. Ovaj praktični i jednostavni priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti kanarinca; na koji način se brinuti za njega od prvih mjeseci života pa sve do starosti; kako ga uklopiti u svoj život. Priručnik također sadrži korisne podatke o smještaju, prehrani i higijeni te načinu na koji ćete održati svog kanarinca u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz savjete o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko, ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim ljubimcem.

Kako bi se spojili s ocem koji je tamo već nekoliko godina radio, spakirali su kofere i otišli - majka, troje djece, dva psa i - kanarinac! U Grčkoj tri puta veća plaća. Štinjancu koji je preselio u Grčku odluci je kumovala činjenica da ... No, možda najšokantnije preseljenje doživjela sam kada je obitelj poznanika otišla u Njemačku.

Savršeni su primjer ptičje radosti i radoznalosti, kao i neiscrpne vitalnosti i energije. Omiljeni su zbog svojeg melodičnog pjevanja - niti jedna druga ptica ne pjeva tako lijepo ... Kanarinac je podrijetlom s Kanarskih otoka, odakle je došao kao pripitomljeni oblik kanarske žutarice, malene pjevice iz porodice zeba koja živi slobodno na Kanarskim otocima.

POVEZANE KNJIGE