Zajeb… su vas – kako preživjeti obiteljski život

Zajeb… su vas – kako preživjeti obiteljski život - James, Oliver | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, Oliver
DIMENZIJA
8,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Zajeb… su vas – kako preživjeti obiteljski život.pdf
ISBN
8566498472278

OPIS

Molim vas, vjerujte mi da ovom knjigom ne bih želio izazvati probleme između vas i vaše obitelji, uništenje iluzija koje gajite o vlastitome djetinjstvu ili povećanje tereta tjeskobe kojega vaši roditelji ionako već nose.Pokušajte je čitati sa stajališta djeteta, a ne sadašnjeg ili budućeg roditelja. O svojim čitateljima razmišljam kao o proizvodu obitelji, a ne kao o osobi koja je odgovorna za nekog drugog. Ako prihvatite takvo stajalište, vjerojatno nećete zauzeti obrambeni stav kad dokazi počnu upućivati na roditeljski odgoj kao ključni uzrok. Cilj je ove knjige navesti vas da bolje razumijete kako vaše djetinjstvo djeluje u sadašnjosti i kako vam to znanje može pomoći. Zapravo, neke od poruka ove knjige glase: normalno je da ste do određenog stupnja zakinuti; svi pate od problema iz djetinjstva; svi ćemo se bolje osjećati ako promijenimo vlastite ideje o onome što je normalno. Oliver James Prevela: Radha Rojc Belčec

su vas - kako preživjeti obiteljski život autora James, Oliver. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Zagreb : V.B.Z., 2007.

Dodaj u košaricu-50%. Dodaj u listu želja.

POVEZANE KNJIGE