Proljeće

Proljeće - Boban Pejić, Jadranka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
10,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Proljeće.pdf
ISBN
6076304070084

OPIS

Proljeće znači buđenje, rast, novi početak ne samo u prirodi oko nas nego i u nama. Aktivniji smo, manje spavamo, zanimaju nas nove stvari, a za sve to nam treba i nova uzlazna energija.Zato je prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj, Jadranka Boban Pejić, za vas izabrala svoje najbolje recepte koji će vam pomoći da očistite tijelo od nakupljenih toksina, dati vam energiju te zagolicati nepce svježim okusom. Dvadeset osam jela možete slagati u zdrave i maštovite jelovnike s kojima će vaše proljeće biti lakše i poletnije.

godine sa svrhom ostvarivanja naših temeljnih, ljudskih i vlasničkih prava... Dulji i topliji dani, te nicanje prvih proljetnica navješćuju nam dolazak proljeća. Proljeće ove godine počinje 20.

godine mogao imati neke sličnosti s proljećem 2018. godine, sezonom koja je "Zvijer s Istoka" dovela u dijelove sjeverne Europe. ČLANICE inicijative Petrinjsko proljeće Lea Kizilkaya i Silvija Popović za N1 su objasnile koji su ciljevi inicijative koja je poslala otvoreno pismo državnom vrhu i Stožeru te što traže od njih.

POVEZANE KNJIGE