Kidanje karmičkih okova

Kidanje karmičkih okova - Rama, Swami | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rama, Swami
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kidanje karmičkih okova.pdf
ISBN
8579238361200

OPIS

Swami Kamina predavanja o “Kidanju karmičkih veza” održana su na seminaru koji je Center for Higher Consciousness organizirao u Minneapolisu. U ovom izdanju knjige pokušali smo što vjerodostojnije prenijeti spontanost i izravnost njegova predočenja. Obilježje pravog učitelja je prijenos dubokih duhovnih istina kroz suptilan i osoban utjecaj kao i kroz riječi. Ovdje predočen tekst namijenjen je ozbiljnim studentima koji putem dublje analize promišljanja nastoje shvatiti značenje okolnosti i djelovanja svojih života.

Uvez: Meki, U osam poglavlja uključenih u ovu knjigu Swami Rama izlaže niz gledišta o čovjekovoj najvažnijoj odgovornosti ... Alternativna učenja, Ezoterija. Izdavač Esotheria.

Karmu stvaramo sami Karma, lanac uzroka i posledica, simbolizovana je konopcem s mnogo vlakana koji biće čoveka drži u okovima patnje i nužnosti mnogih reinkarnacija. Vlakna karmičkog užeta su aktivnosti, misli, želje i pritajene sklonosti ličnosti koje leže skrivene u dubinama podsvesnog uma. Kidanje karmičkih okova.

POVEZANE KNJIGE