Kidanje karmičkih okova

Kidanje karmičkih okova - Rama, Swami | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rama, Swami
DIMENZIJA
5,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Kidanje karmičkih okova.pdf
ISBN
5470673266995

OPIS

Swami Kamina predavanja o “Kidanju karmičkih veza” održana su na seminaru koji je Center for Higher Consciousness organizirao u Minneapolisu. U ovom izdanju knjige pokušali smo što vjerodostojnije prenijeti spontanost i izravnost njegova predočenja. Obilježje pravog učitelja je prijenos dubokih duhovnih istina kroz suptilan i osoban utjecaj kao i kroz riječi. Ovdje predočen tekst namijenjen je ozbiljnim studentima koji putem dublje analize promišljanja nastoje shvatiti značenje okolnosti i djelovanja svojih života.

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara. Kako da kupim? Opis ... Naslovnica ›› Duhovnost ›› Kidanje karmičkih okova Kidanje karmičkih okova.

Phyllis Krystal Izdavač: Dušević & Kršovnik 2002. Ocjena: Ljudi danas smatraju odjeću ne treba predugo nositi, kupuju novu ili drukčiju, a da pritom ne razmišljaju o tome da li im uistinu sve to treba i mogu li si to priuštiti.

POVEZANE KNJIGE