Aromaterapija – mala kućna ljekarna

Aromaterapija – mala kućna ljekarna - Ivaniš Knez, Matilda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivaniš Knez, Matilda
DIMENZIJA
10,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Aromaterapija – mala kućna ljekarna.pdf
ISBN
2566596038999

OPIS

Aromaterapeutkinja Matilda Ivaniš ovim se načinom iscjeljivanja bavi nekoliko godina, a završivši školu aromaterapije i mnoge druge stručne seminare prikupila je vrijedna znanja pretočena u ovaj praktični priručnik. Želite li naučiti kako birati kvalitetna ulja, kako izrađivati uljne mješavine, svladati osnovne načine primjene eteričnih ulja, te kod kuće u krugu obitelji stvoriti malu mirisnu ljekarnu s kojom ćete moći na prirodan i mirisan način iscjeljivati i njegovati, ovo je pravi priručnik za vas. Savršena prilika da i sami svladate osnove aromaterapije za sigurnu primjenu kod kuće! Cilj ove knjige jest ponuditi vam osnovno znanje o aromaterapiji i pružiti podršku da se sami usudite koristiti eterična ulja kako biste unaprijedili kvalitetu vlastitog življenja. Kroz poglavlja sam obradila najčešća stanja koja sam uspješno tretirala navedenim uljima i receptima. Naravno, postoji još mnogo toga što se primjenom ulja može, no odlučila sam se za ono što su me ljudi najčešće pitali i u čemu imam najviše iskustva, lako će biti puno govora o tretiranju fizičkih tegoba, ni u jednom trenutku ne zaboravite da ulja djeluju na sve naše razine, znali mi to ili ne, razmišljali o tome i je li nam to cilj ili nije. Naravno, usmjerimo li naša nastojanja, još se više otvaramo iscjeljujućoj snazi bilja pretočenoj u eterična ulja. Vjerujte im, prepustite se njihovu mirisnom vodstvu, budite spremni na čuda! Jer, koliko god ih poznavali i vjerovali u njih, s vremena na vrijeme snagom i brzinom djelovanja iznenade i najveće znalce.

U roku 2 - 4 radna dana. PREUZIMANJE U LJEKARNI.

Korisne i provjerene savjete od inženjerke prehrambene tehnologije i certificirane aromaterapeutkinje Matilde Ivaniš Knez, koja je i autorica priručnika "Aromaterapija - mala kućna ljekarna u izdanju" Planetopije, možete saznati na Planetopijinoj srijedi u Makronovi 3.12. u 19 sati.Na predavanju će Matilda govoriti o osnovnim zimskim uljima za djecu i odrasle ... AROMATERAPIJA Biljna ulja i maslaci Aroma lampe Difuzeri Eterična ulja Besplatna dostava.

POVEZANE KNJIGE