Ludo zaljubljena

Ludo zaljubljena - Andersen, Susan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andersen, Susan
DIMENZIJA
5,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Ludo zaljubljena.pdf
ISBN
8622795287115

OPIS

Pred Veronicom Davis naći će se nekoliko obiteljskih problema koje će ona, kao poduzetna žena, pokušati što prije riješiti. Iako će, nakratko, morati svoj ozbiljan posao zamijeniti poslom konobarice Veronica neće popustiti svojim starim poznanicima koji će smatrati da je prava lovina samo zato jer je u odori konobarice. A čuvat će je i naočiti konobar Cooper Blackstok, bivši marinac savršena tijela i privlačna pogleda. No Veronica i Cooper, ne znajući jedno za drugo, morat će obaviti i neke tajne poslove kojima će morati razriješiti vrlo ozbiljne probleme. No kad se na tim tajnim zadacima i fatalno zaljube, duhovitoj igri mačke i miša neće biti kraja.

A. Zukić prije 1 minut ESTRADA Otkako su im se pogledi sreli ne odvajaju se, Milica Todorović ludo zaljubljena 0. hr "Bila sam ludo zaljubljena u njega, a onda me nakon nekoliko godina on počeo i primjećivati! jw2019.

OpenSubtitles2018.v3. NE KRIJE SREĆU. Ponovno ludo zaljubljena: Nakon propalih zaruka Lady Gaga uživa u romantičnim trenucima s novim partnerom.

POVEZANE KNJIGE