Putovanje kroz pjesme srca

Putovanje kroz pjesme srca - Stepanek, Mattie J.T. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stepanek, Mattie J.T.
DIMENZIJA
9,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje kroz pjesme srca.pdf
ISBN
3871473348417

OPIS

Matie J. T. Stepanek umro je uoči svog 14. rođendana, a do tada uspjelo mu je cijeli svijet oduševiti svojom poezijom, a pet se njegovih knjiga našlo na ljestvici bestselera New York Timesa Putovanje kroz pjesme srca zbirka je poezije koja istovremeno ispunjava i nadahnjuje.Njezin je autor Mattie J. T. Stepanek, iznimno dijete koje je bolovalo od mišićne distrofije, a većinu pjesama u ovoj zbirci napisao je kada je imao 11 godina. Niti u jednom trenutku nije dopustio da ga njegovi zdravstveni problemi spriječe u radovanju životu te je zato postao jedan od najčitanijih dječjih pisaca u svijetu. Knjiga Putovanje kroz pjesme srca njegov je prvi bestseler kojim je zadivio cijeli svijet. Mattie oduševljava svojom iskrenošću, čistoćom i mudrošću. Njegova životna filozofija može se sažeti u jednu rečenicu: Sjetite se igrati nakon svake oluje. Mattie želi da ga se pamti kao pjesnika, mirotvorca i filozofa koji se znao igrati.

Od instrumenata su upotrebljivani fagot, oboa, truba i violina koje na vijeran način dočaravaju atmosferu Balaševićevih stihova. Drugi roman objavljuje 1997 ... Centar za duhovnost ignacije.hr organizirat će duhovnu obnovu na temu: Susresti Boga kroz klasičnu glazbu, a prvi vikend održat će se u ožujku 2021., od 5.3.

Kao altrenativu možete koristiti i čaj od gloga. atma.hr - 75.

POVEZANE KNJIGE