Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
9,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
6672881725882

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

08:51 30.03.2016 Planet X. Predvidjeli 'Istjerivači duhova' ...

Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Da bismo dobili odgovor na to pitanje, moramo znati kako se u Bibliji koristi izraz "svijet". Grčka riječ kósmos, koja se obično prevodi riječju "svijet", najčešće se odnosi na čovječanstvo u cjelini, a naročito na ljude otuđene od Boga koji ne vrše njegovu volju (Ivan 15:18, 19; 2.

POVEZANE KNJIGE