Misterija Anasazija

Misterija Anasazija - Osmanagić, Semir | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osmanagić, Semir
DIMENZIJA
10,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Misterija Anasazija.pdf
ISBN
7018857356625

OPIS

Čim čitalac pročita naslov ove fascinantne knjige, odmah mu se pobuđuje neka podsvjesna mladalačka radoznalost. U stvari radi se o rezultatima napornih istraživanja autora desetina naselja jednog skoro nepoznatog naroda u široj javnosti i obrazovnim krugovima, koji se nenadano pojavio i nastanio u skoro nepristupačnim kanjonima Sjeverne Amerike, u kamenim pustinjama Novog Meksika, Kolorada, Jute i Arizone prije 1150 godina i isto tako, nenadano, bez traga nestao, poslije svega 300 godina življenja, u dubinama planetarne povijesti i obitavanja na američkim prostorima. Kako i zašto? To je prava istinita misterija otkrivena sredinom devetnaestog stoljeća, a da nije mogla biti na zadovoljavajući način objašnjena nikakvim zemaljskim hipotezama i dosadašnjim arheološkim istraživanjima. Tom nestalom narodu dato je ime Anasazija.

Uspomena i priča o njenim danas pustim gradovima očuvana je usmenom predajom s koljena na koljeno. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Misterija Anasazija autora Osmanagić, Semir. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Misterija Anasazija.

Bosanska piramida sunca Semir Osmanagić 1.440 din . Sve ... Svijet Anasazija proteže se četiri američke države: Novi Meksiko, Kolorado, Juta i Arizona.

POVEZANE KNJIGE