Vodič za preživljavanje u školi

Vodič za preživljavanje u školi - Rijavec, Majda Miljković, Dubravka | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rijavec, Majda Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
11,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za preživljavanje u školi.pdf
ISBN
3645722458451

OPIS

SADRŽAJŠto je učenje Napravi plan Poboljšaj koncentraciju Otkrij svoj stil učenja Kako pristupiti tekstu Kako praviti bilješke Kako pisati sastavke Kako slušati na satu Mudrost pamćenja Kako se motivirati Kako smanjiti strah od ispitivanja Još neke istine o životu i učenju Profesori i što s njima Pametna upotreba roditelja Što ćeš biti kad odrasteš U čemu sam dobarKako učiti manje, a znati više? Dakle, najprije možeš otkriti tajne učenja i pamćenja. One se temelje na radu mozga. Ima tu još puno nepoznanica, ali poznato je da ne iskorištavamo ni ono što bismo mogli. Zato bi moto ove knjige mogao biti: uči malo nauči puno. U zadnjem dijelu možeš doznati o različitim vrstama sposobnosti, njihovom razvijanju i svojem osobnom razvoju. Nećemo razočarati ni one koji bi imali dobre ocjene, čak i znanje, ali im se baš ne uči. Imamo na tu temu par divnih ideja iz znanstveno fantastičnih priča. I napomena za kraj: neke stvari možda jesu napisane šaljivo, ali naš je savjet: shvati ih vrlo ozbiljno. Knjiga je namijenjena učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima. No, može poslužiti i studentima, profesorima i roditeljima.

Pronađite svoje ljude - nije bitno biti popularan, bitno je imati nekog od povjerenja kraj sebe pa makar samo jednu osobu i makar ta osoba bila najnepopularnija u školi. II VODIĆ ZA PREŽIVLJAVANJE U ŠKOLI M. Rijavec D.

Zato bi moto ove knjige mogao biti: uči malo nauči puno. S time je u skladu i poglavlje o profe Treba se uhvatiti u koštac sa svime što nam donosi, a upravo zbog toga donosimo vam mali vodič za lakše preživljavanje srednje škole.

POVEZANE KNJIGE