Što je s mojim psom?

Što je s mojim psom? - Fogle, Bruce | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fogle, Bruce
DIMENZIJA
11,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je s mojim psom?.pdf
ISBN
8987328240219

OPIS

Što je s mojim psom? – Jedini vizualni vodič kroz simptome i prvu pomoćPoznati veterinar i autor dr. Bruce Fogle u ovoj knjizi pruža najvažnije informacije vlasnicima pasa koji svojim ljubimcima žele pružiti najbolju moguću njegu. Bilo da vaš pas pokazuje zabrinjavajuće simptome ili mu je potrebna prva pomoć ili se jednostavno ponaša neuobičajeno, umirujući savjet u Što je s mojim psom? pomoći će vam u donošenju odluke o najboljem mogućem načinu na koji možete pomoći svome psu.

MARC zapis - ID: 37540 ... Bilo da vaš pas pokazuje zabrinjavajuće simptome ili mu je potrebna prva pomoć ili se jednostavno ponaša neuobičajeno, umirujući savjet u Što je s mojim psom! pomoći će vam u donošenju odluke o najboljem mogućem načinu na koji možete pomoći svome psu. Opis - ŠTO JE S MOJIM PSOM - jedini vizualni vodič za simptome i prvu pomoć. Ova jednostavno pisana knjiga pruža najvažnije informacije vlasnicima pasa koji svojim ljubimcima žele pružiti najbolju moguću njegu. Bilo da vaš pas pokazuje zabrinjavajuće simptome ili mu je potrebna prva pomoć ili se jednostavno ponaša neuobičajeno, umirujući savjet u Što je s mojim psom! pomoći će vam u donošenju odluke o najboljem mogućem načinu na koji možete pomoći svome psu. Što je s mojim psom? Posjedovanje; Citiranje; Pošaljite e-poštom; Izvoz zapisa.

Dakle, sljedeći put kada mislite da se "zabrana pasmine neće dogoditi s mojim psom", shvatite da povijest pokazuje da to može. Neka naše zajednice budu sigurne i informirane.

POVEZANE KNJIGE