Ruža – vrste i tehnike uzgoja

Ruža – vrste i tehnike uzgoja - Cottini, Paolo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cottini, Paolo
DIMENZIJA
9,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruža – vrste i tehnike uzgoja.pdf
ISBN
5321688667678

OPIS

Ruža, koja se uzgaja od davnina, je jedna od najcjenjenijih ukrasnih biljaka. Ova knjiga nudi dragocjene naputke za one koji se žele prihvatiti uzgoja ruža i nudi korisne savjete za vršenje izbora u skladu s vlastitim potrebama. Prikazane su osnovne tehnike za pravilan uzgoj: fertilizacija, zalijevanje, održavanje, borba protiv bolesti i napokon, jedno posebno poglavlje je posvećeno obrezivanju, koje se mora izvršiti s puno pažnje.

To je više od 1000 vrsta zimzelene, polu-zimzelene ili listopadnog drveća i grmlja, čija visina može varirati od 10-15 cm i predstavnici puzanje do 20-30 m blizini obliku uspravno. Praktički sve biljke ove vrste razlikuju lijep i bujan procvat, oduševljene Grandeur ružičasta, bijela ... Ruže su svima dobro poznate vrste sa velikim brojem sorti koje se međusobno razlikuju prema visini, habitusu, građi, boji i mirisu cveta.Zbog ove velike raznovrsnosti, ruže su svrstane u određene grupe.Kod nas se načešće gaje moderne baštenske sorte koje pripadaju sledećim grupama: minijaturne, polegle, mnogocvetne, hibridne čajevke, stablašice i penjačice. Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. SADNJA RUŽA.

Ova knjiga nudi dragocjene naputke za one koji se žele prihvatiti uzgoja ruža i nudi korisne savjete za vršenje izbora u skladu s vlastitim potrebama. Vrste i tehnike uzgoja ruža. Vrste i tehnike uzgoja ruža.

POVEZANE KNJIGE