Rođeni za pobjedu

Rođeni za pobjedu - Reed, Marietta | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Reed, Marietta
DIMENZIJA
11,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Rođeni za pobjedu.pdf
ISBN
8608730139511

OPIS

Mnoge uzbudljive priče o ljudima koji nisu imali otkuda početi ali su ipak uspjeli; o onima koji su se usudili snivati o velikim stvarima i to i ostvarili – čine podlogu iz koje autor crpi dokaze i objašnjava svoju ideju: Nije bitno ono što se događa, već je bitan način na koji reagiramo na to što se dogodilo. U tome leži sva razlika između pobjednika i gubitnika, između uspješnih i neuspješnih, jer uspješni su spremni platiti cijenu i učiniti sve potrebno da bi uspjeli u ostvarivanju svojih ciljeva.

Rezultat je na kraju bio 18 : 17 (10 : 10) za HRK Karlovac. Velež pobjedu poklonio navijačima: Rođeni za meč s Krupom kupili nevjerovatan broj ulaznica. Iza Veleža je utakmica 4.

Njihov osnovni cilj je dobrobit za veliki broj ljudi pa je ne redak slučaj da ove osobe vode neku grupu, organizaciju ili pak državu. Razvijeni pojedinci rođeni ovog dana imaju ideale koji prevazilaze okvire jedne zemlje. U treće kolo Rođeni ulaze bez ijednog boda, pa se u utakmici sa Čelikom pobjeda postavlja kao imperativ. II Rođeni za pobjedu: pretvorite svoje snove u stvarnost, ZALOŽBA TUMA 2000 POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE HVALA ROĐENI POBJEDNIK! Filipović je u 'Budnici' pokazao zašto je ozbiljan kandidat za Zagreb.

POVEZANE KNJIGE