Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje

Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje - Pennington, Donald C. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pennington, Donald C.
DIMENZIJA
7,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove socijalne psihologije, 3.izdanje.pdf
ISBN
2593358735036

OPIS

Knjiga predstavlja reprezentativan uvod u empirijsku disciplinu socijalne psihologije. Tekst je pisan zgusnuto, s mnogo informacija dobro povezanih u suvisle cjeline, što omogućuje lako razumijevanje obrađenih sadržaja. Izbor i redoslijed poglavlja plod je uspješnog nastojanja autora da u prikaz sistematike socijalne psihologije uključi suvremene teme i novije istraživačke spoznaje, istodobno ne zanemarivši klasične eksperimente i najčešće citirana opažanja. Knjiga po svom sadržaju i strukturi predstavlja odličan uvod u socijalnu psihologiju udžbeničkog karaktera. Namijenjena je svim studentima socijalne psihologije koji se s tom disciplinom susreću prvi put, studentima koji studiraju socijalnu psihologiju izvan glavnog predmeta studija, kao i zainteresiranim laicima. Iz sadržaja Uvod; Socijalizacija I: rane godine; Socijalizacija II: proces koji traje cijeli život; Stavovi i promjena stava; Predrasude i sukobi; Socijalna spoznaja I: percepcija sebe i drugih; Socijalna spoznaja II: atribucijski pristup; Međuljudska privlačnost; Neverbalna komunikacija i međuljudsko ponašanje; Društveni utjecaj; Grupe i grupni uradak.

Dečja stomatologija.Beograd, 2003 ... Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Emocije : psihoterapija i razumevanje emocija 3.

Ličnost i individualne razlike 7 ... Ova knjiga uključuje sadržaj i pristupe iz dviju prethodnih knjiga koje su Lichtenberger i Kaufman objavili o WAIS-u-III: Osnove procjenjivanja WAIS-om-III i Procjena inteligencije adolescenata i odraslih (3. izdanje), ali nudi i dinamične nove sustave tumačenja rezultata i prikaz istraživanja koji su inovativni te utemeljeni na teoriji i ... Unformatted text preview: DJEČJA PSIHOLOGIJA Ross Vasta, Marshall M.

POVEZANE KNJIGE