400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice

400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice - McDonald, Elvin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McDonald, Elvin
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
400 vrtnih biljaka za uređenje okućnice.pdf
ISBN
6351193718039

OPIS

Ova ilustrirana enciklopedija praktičan je i prijeko potreban dodatak na polici s knjigama svakog vrtlara.Nakon odluke da uredite vrt, sljedeće je pitanje – koje biljke izabrati. Knjiga 400 vrtnih biljaka pomoći će Vam da stvorite prekrasan vrt. Ovdje je navedeno 400 biljaka svrstanih u četiri skupine: jednogodišnje biljke, trajnice, drveće, grmlje i lukovice. Knjiga sadrži: – Opise prijedloge za uporabu i podrobne upute o uzgoju i održavanju svake pojedine biljke, – Više od 425 fotografija u boji radi lakšeg raspoznavanja biljaka, – Poučan uvod za svaku skupinu biljaka, s kalendarom radova tijekom godine – Moguće probleme u uzgoju. Autor se nije usredotočio na biljke koje je teško uzgojiti i koje zahtijevaju puno njege. Umjesto toga nudi uštedu vremena i novca – navodi biljke koje će uspijevati uz minimalnu njegu. Svaka je biljka potanko opisana, navedene su upute za njezin uzgoj – kada i kako se sadi, razmnožava; njezine potrebe za svjetlom, zemljom i gnojivom; orezivanje i sl. Zahvaljujući prekrasnim fotografijama u boji lako ćete prepoznati biljku.

Može dosegnuti visinu od dva i pol do tri metra, a idealna joj je temperatura za rast između 15 i 26 stupnjeva. Saznajte tko prodaje i gdje kupiti vrste proizvoda iz grupe "Uređenje vrta, okućnice, dvorišta i eksterijera": Automatika i oprema za dvorišna vrata ;… 400 vrtnih biljaka. 390,00 HRK.

Obavijesti me kada knjiga bude dostupna. Nema na zalihi.

POVEZANE KNJIGE