Razvojna psihologija Jeana Piageta

Razvojna psihologija Jeana Piageta - Buggle, Franz | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buggle, Franz
DIMENZIJA
7,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Razvojna psihologija Jeana Piageta.pdf
ISBN
6389658552813

OPIS

Jeana Piageta zasigurno valja promatrati kao jednog od posljednjih koji zaslužuju da budu svrstani u skupinu velikih ljudi. Svojim šezdesetogodišnjim znanstvenim radom pridonio je disciplini razvojne psihologije kao rijetko tko, pružio je poticaje za teorijske rasprave i empirijske istraaivačke aktivnosti: posebice za razvoj potencijala spoznaje, inteligencije i razmišljanja.

... Obavijesti. Studenti koji su na nekom od prethodnih rokova položili pismeni ispit, mogu se za usmeni ispit upisati u tablicu na Oglasnoj ploči Odsjeka za psihologiju. Sadržaj a) Razvojna psihologija: Predmeti i zadaci / Povijesni razvoj Razvojne psihologije / Pojam razvoja i zrelosti / Metode istraživanja u razvojnoj psihologiji.

Spoznajni razvoj djeteta, temeljni pojmovi i z... Sadržaj a) Razvojna psihologija: Predmeti i zadaci / Povijesni razvoj Razvojne psihologije / Pojam razvoja i zrelosti / Metode istraživanja u razvojnoj psihologiji. b) Razvojna razdoblja c) Kognitivni razvoj /Piagetova teorija kognitivnog razvoja/ d) Emocionalno-socijalni razvoj: Primarne emocije/ Razvojni strahovi/ Uloga procesa tugovanja u ranom razvoju/ Socijalizacija emocija kroz rane RAZVOJNA PSIHOLOGIJA JEANA PIAGETA.

POVEZANE KNJIGE