Praktikum iz opće kemije 3.izdanje

Praktikum iz opće kemije 3.izdanje - Sikirica,M. - Korpar-Čolig, B. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sikirica,M. - Korpar-Čolig, B.
DIMENZIJA
7,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Praktikum iz opće kemije 3.izdanje.pdf
ISBN
3683000300618

OPIS

Uspjeh praktičnog rada ovisi o poznavanju činjenica i laboratorijskih tehnika. Ovaj priručnik stoga je pripremljen i osmišljen kao pomoć studentima kemije pri radu u laboratoriju. Uvodno poglavlje sadrži mjere sigurnosti pri radu i pružanje prve pomoći, te upoznavanje s laboratorijskim priborom. Slijedi niz kemijskih vježbi koje su metodički obrađene. Svaka vježba sadrži uvodni teoretski dio koji među ostalim daje i upute o otrovnosti i mjerama opreza kao i prikaz nekoliko pokusa sa pridruženim popisom potrebnog pribora i kemikalija, opisom i slikom aparature te detaljnim opisom izvođenja pokusa. Na kraju je niz pitanja za provjeru usvojenog znanja.

-- - > @> @ > @> @ Praktikum preparativne organske kemije ... Ovo web sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad.

2.6. pripremiti, izvesti i interpretirati školske eksperimente iz fizike i kemije Praktikum iz opće kemije .

POVEZANE KNJIGE