Uskrsnuli

Uskrsnuli - Rankin, Ian | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rankin, Ian
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Uskrsnuli.pdf
ISBN
3179146760216

OPIS

Detektivski roman Uskrsnuli predstavlja nam pisca koji u niski zamršenih događaja ne gubi konce priče, unatoč njezinim brojnim rukavcima, koji spretno izmiče shematiziranim rješenjima i čija pripovjedačka vještina počiva na uvjerljivim likovima, intrigantnim zapletima i iznenađujućim obratima.Nakon što je, posve iznerviran, bacio šalicu čaja na svoju pretpostavljenu, narednicu Gill Templer, inspektor Rebus poslan je na preodgajanje na policijsku akademiju. Tamo susreće nekolicinu neposlušnika, policajaca koji su zabrljali i kojima također prijeti izgon iz policije ako ne korigiraju svoje ponašnje. Uskrsnuli, kako ih ironično nazivaju, međutim imaju zadatak riješiti neriješeni slučaj ubojstva stanovitog Rica Lomaxa, i time potvrditi svoju spremnost na timski rad. No Rebus uskoro otkriva da se od šestorice pokajnika čak trojica poznaju otprije, što taje kako bi zataškali vlastitu umiješanost u slučaj. Paralelno, Rebus pomaže svojoj kolegici Siobhan Clarke na slučaju ubojstva trgovca umjetninama Edwarda Marbera. Ubrzo počinje shvaćati da neki od Uskrsnulih imaju svoje prste i u ovom slučaju. Rebus se pita nije li mu namješteno i je li to kraj njegove policijske karijere. Dickens Edinburgha, kako najčitanijem piscu krimića u Velikoj Britaniji Ianu Rankinu (1960.) odreda tepaju kritičari, svjetsku je slavu stekao serijom romana o inspektoru Rebusu. Nametnuvši se kao briljantan arheolog, kako mračnog i egzotičnog tako i malograđanskog i provincijalnog lica Edinburgha, Rankin svoje priče o inspektoru Rebusu locira u društveni krajolik Škotske, redefinirajući njezinu prošlost u traganju za njenom suvremenom biti.

TOMA PRESTAJE SUMNJATI. Vidjevši da je Isusova grobnica prazna, učenici su bili jako potišteni jer nisu razumjeli što se zapravo dogodilo (Matej 28:9, 10; Luka 24:11).

Kopirali ste poveznicu članka! Brijuni - pokušaj prizivanja mrtvih: Behzad Khosravi Noori i Magnus Bärtås s Paulom Kupelwieserom i Josipom Brozom Titom ... uskrsnuli isus. ovaj post Će biti malo duŽi ali Čini mi se zbog nepoznavanja istinskog znanja o isusovoj smrti i uskrsnuĆu, kao vrlo vaŽna tema za napisti a tiČe se svakog od nas pojedinaČno, jer sa svakim roĐenjem Čovjeka neminovno slijedi smrt o kojoj se izbjegava pisati, malo se govori i zna. Uskrsnuli nam najdražu igru iz djetinjstva, RollerCoaster Tycoon dostupan na mobitelima Piše Franjo Opačak , Objavljeno 23.12.2016.

POVEZANE KNJIGE