Koji zajeb!

Koji zajeb! - Coe, Jonathan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coe, Jonathan
DIMENZIJA
5,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Koji zajeb!.pdf
ISBN
1286221296277

OPIS

Ispisujući zabavnu priču o sudbini jedne ekscentrične engleske obitelji, engleski pisac Jonathan Coe (1961.) u romanu Koji zajeb! ispremiješao je raznorodne romaneskne žanrove – kriminalistički, humorisitički, horor i obiteljski roman na tipično postmodernistički način. Na taj način je napisao i ironičnu, kritičko-fikcionalnu analiznu stanja društva u Velikoj Britaniji krajem prošlog stoljeća, koja se čita s lakoćom i užitkom.

Prikaži sve 'Koji zajeb!' , Jonathan Coe Ovaj roman pročitala sam i prije desetak godina i bila sam njime oduševljena. Inače me fascinira talentirana spretnost britanskih pisaca da ispričaju priču, koriste precizne rečenice i dopuste vam da plovite njihovom maštom potpuno neometano, nekako prirodno, kao da ste dio njih, kao da su dio vaših ... Koji zajeb! Ne volim baš ljude.

noisens online. rekoh jednom i ostajem pri tome - trebas upoznati mog brata...

POVEZANE KNJIGE