Raymond Carver i ja

Raymond Carver i ja - Gallagher, Tess | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gallagher, Tess
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Raymond Carver i ja.pdf
ISBN
3430085307195

OPIS

Napisi u ovoj knjizi – uvod, eseji, intervju, pisma i dnevnički zapisi – rijetke su zabilješke koje prate postojanje ravnopravnih, a načinio ih je jedan od njih. Sad kad sam ih pročitao sve, mislim da shvaćam i cijenim bar dio užitaka koje je Raymond Carver nalazio u svojoj svakodnevnici s Tess Gallagher, u trenucima kad je promatrao izbliza kako u njoj pronalazi nadahnuće, kako se ono brzo i u potpunosti uspinje u pjesnički um onoga drugoga i tamo se razvija u nešto što ih je oboje ispunjavalo divljenjem i uzvisivalo. Također sam zahvalan, što ne mogu u potpunosti iskazati, za priliku da im budem pratilac – za Tessin poziv da s njom stvorim ovu knjigu. Greg Simon

seli se u Kaliforniju, a pisanjem se počinje baviti oko 1960. Poet and short-story writer Raymond Carver was born in the logging town of Clatskanie, Oregon, and grew up in Yakima, Washington. He was married and the father of two before he was 20, and he held a number of low-paying jobs: he "picked tulips, pumped gas, swept hospital corridors, swabbed toilets, [and] managed an apartment complex," according to Bruce Weber in a New York Times Magazine ... Raymond Carver is one of the best known short story writers ever.

Cijena 29,00 kn Napisi u ovoj knjizi - uvod, eseji, intervju, pisma i dnevnički zapisi - rijetke su zabilješke koje prate postojanje ravnopravnih, a načinio ih je jedan od njih. Sad kad sam ih pročitao sve, misl... Napisi u ovoj knjizi - uvod, eseji, intervju, pisma i dnevnički zapisi - rijetke su zabilješke koje prate postojanje ravnopravnih, a načinio ih je jedan od njih.

POVEZANE KNJIGE