I ponovno, ljubav

I ponovno, ljubav - Lessing, Doris | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lessing, Doris
DIMENZIJA
8,28 MB
NAZIV DATOTEKE
I ponovno, ljubav.pdf
ISBN
3276816953353

OPIS

I ponovno, ljubav je roman koji s neodoljivom strašću istražuje prirodu i porijeklo ljubavi i njene nesmiljene sposobnosti da nas preplavi i iznenadi. Kombinacija autoričine strastvene uključenosti i sposobnosti da se odmakne i sagleda ono što se zbiva, ili će se zbiti, nešto je što ne nalazimo ni kod jednog romanopisca današnjice, osim možda Saula Bellowa, i pokojnog Anthonyja Burgessa.

Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. Opis - PONOVNO LJUBAV. U jednoj nepromišljenoj noći život Camille Jameson zauvijek se promijenio: visok, privlačan neznanac, romantična večer - i kajanja dovoljno za cijeli život.

Takve […] Popravni na selu: U devetoj sezoni showa "Ljubav je na selu" na televizijske ekrane vraćaju se lica koja su otprije poznata fanovima realityja... Prijavila sam se kod Domagoja Škrobića, a privukao me je zbog toga jer je ambiciozni poduzetnik, rekla nam je Ines Petrić (44).

POVEZANE KNJIGE