Kuhanje i ljekovitost gljiva

Kuhanje i ljekovitost gljiva - Božac, Romano | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božac, Romano
DIMENZIJA
9,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje i ljekovitost gljiva.pdf
ISBN
9358205343091

OPIS

Autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čitatelju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost, ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama. Knjiga obiluje izvanrednim prilozima u boji, originalnim fotografijama, a povrh svega je zanimljiva zbirka kulinarskih recepata koji pokazuju pravo bogatstvo primjene gljiva u prehrani, što će zasigurno izazvati zanimanje šireg čitateljstva.

Školska knjiga, Zagreb, 1997. tvrdi Kuhanje i ljekovitost gljiva knjiga je u kojoj autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost te ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama.

BOŽAC, Kuhanje i ljekovitost gljiva. Školska knjiga, Zagreb. Autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čitatelju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost, ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama.

POVEZANE KNJIGE