Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
12,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
2116286321178

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

Inače, u Perthu se od točke A do točke B uvijek morate voziti najmanje pola sata. Tasmanija - otok na kraju svijeta Više od 2000 kilometara pješačkih staza, tisuće planinskih jezera, stotine egzotičnih plaža i podzemnih špilja, više od 300 otočića i toliko planinskih vrhunaca i stijena da bi i najzagriženiji planinari imali posla do kraja života. 2 Kad se u Bibliji govori o kraju svijeta, ne misli se na to da će biti uništena Zemlja, nego da više neće biti zla. Isus je poučavao ljude da će Božje kraljevstvo vladati nad Zemljom ( Luka 4:43 ). 16:09 12.09.2020 Svijet.

... dolaze do izražaja njegov humor i sposobnost da likove učini ljudima koje prepoznajemo ... Povratak u kafić na kraju svijeta priča je o tome zašto živimo i o dojmljivim načinima razmišljanja o životu. Otok na kraju svijeta: Tu se dolazi samo s dozvolom.

POVEZANE KNJIGE