Iscijelite se s pomoću boja

Iscijelite se s pomoću boja - Andrews, Ted | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andrews, Ted
DIMENZIJA
3,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Iscijelite se s pomoću boja.pdf
ISBN
7961787724985

OPIS

Iscijelite se s pomoću boja Oslobodite se stresa i obnovite svoju vitalnost blagotvornim djelovanjem boja. Boje utječu na sve nas, često i više nego što smo svjesni. Mnoga istraživanja pokazuju da one mogu djelovati stimulirajuće i umirujuće na čovjekovo fizičko, psihičko i duhovno zdravlje, ali i povratiti narušenu ravnotežu našeg organizma. Iscjeljujući i blagotvoran učinak boja odavno je poznat u različitim kulturama diljem svijeta – od starog Egipta, Grčke pa do Indije, Kine i sjevernoameričkih Indijanaca. U novije doba boje se sve češće primjenjuju za liječenje različitih vrsta upala i alergija, astme, reumatskih bolova, povišenog krvnoga tlaka, poremećaja rada srca, pretilosti, glavobolja i mučnina, hormonalnih smetnji te psihičkih tegoba poput stresa, tjeskobe, depresije, nesanice i strahova. U ovoj knjizi američki duhovni učitelj i iscjelitelj Ted Andrews predstavlja drevne metode i tehnike koje će vam pomoći razviti vlastiti sustav iscjeljivanja s pomoću boja. Primjenom laganih i ugodnih vježbi opisanih u ovom jednostavnom i kratkom vodiču naučit ćete osnovne tehnike iscjeljivanja bojama, razviti svoju urođenu sposobnost osjeta za boje te projicirati i apsorbirati njihova iscjeljujuća svojstva kako biste se oslobodili stresa i obnovili svoju vitalnost.

No to slabi i isušuje kosu.Svi savjetuju da boju treba prethodno isprobati zbog mogućih reakcija Bojenje kose nije samo nanošenje boje na vlasi nego boja mora prijeći ... Sposobnost proliferacije limfocita u blaste pod utjecajem nespecifičnih mitogena ili antigena u kulturama in vitro određivana je različitim metodama. Jedna od metoda koja se počela koristiti u novije vrijeme je analiza staničnog ciklusa s pomoću propidijrvog jodida na protočnom citometru.

Oslobodite se stresa i obnovite svoju vitalnost blagotvornim djelovanjem boja Cijena: 99,00 kn: Dodaj u košaricu . Boje utječu na sve nas, često i više nego što smo svjesni .

POVEZANE KNJIGE