Gregov dnevnik 13: Zimske radosti

Gregov dnevnik 13: Zimske radosti - Kinney, Jeff | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinney, Jeff
DIMENZIJA
12,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Gregov dnevnik 13: Zimske radosti.pdf
ISBN
4683532247039

OPIS

Gregov dnevnik 13: Zimske radosti Gregov dnevnik: Zimske radosti trinaesti je nastavak među djecom iznimno popularne serije knjiga o urnebesnim dogodovštinama Grega Heffleyja. Kada se škola Grega Heffleyja zatvori zbog snijega, cijelo se susjedstvo pretvori u zimsku bojišnicu. Protivničke skupine ratuju za teritorij, podižu velike snježne tvrđave i vode epske bitke snježnim grudama. A svima su na nišanu Greg i njegov vjerni, najbolji prijatelj, Rowley Jefferson. U toj borbi za goli život, Greg i Rowley pronalaze put kroz savezništva, izdajstva i zaraćene bande, usred općeg kaosa koji je zavladao susjedstvom. Kada se snijeg raščisti, hoće li Greg i Rowley iz svega izići kao junaci? Hoće li uopće izvući živu glavu i dočekati novi dan? Jeff Kinney dizajner je internetskih igrica i autor bestselera. Jeffa su u Time Magazineu proglasili jednim od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Također je autor Poptropica.com, internetske stranice koju je navedeni časopis svrstao među 50 najboljih na svijetu. Djetinjstvo je proveo u Washingtonu, a 1995. godine preselio se u Novu Englesku. Živi na jugu Massachusettsa sa ženom i dvojicom sinova. Preveo: Ozren Doležal

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Dodaj-10 % KRONIKE IZ NARNIJE 1 - LAV, VJEŠTICA I ORMAR ... Upoznajte srednjoškolca Grega koji živi s peteročlanom obitelji u SAD-u. Njegove pustolovine će vas zabaviti kroz serijal od 13 knjiga Gregov dnevnik: Lijevo smetalo je sedmi nastavak urnebesno duhovitog Gregova dnevnika.

POVEZANE KNJIGE