Iskupljenje

Iskupljenje - Rivers, Francine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rivers, Francine
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Iskupljenje.pdf
ISBN
4243914525699

OPIS

Godine 1850. Kaliforniju trese zlatna groznica. Vrijeme je u kojem muškarci prodaju dušu za vreću zlata, a žene tijelo za prenoćište. Angel od ljudi ne očekuje ništa osim izdaje. Prodali su je u prostituciju kao dijete, preživljava tako što održava mržnju na životu. Tada upoznaje Michaela Hoseau, čovjeka koji u svemu traži Božju dobrotu. Michael prihvati Jahvin poziv da oženi Angel i da je bezuvjetno voli. Nakon nekog vremena Angelino se mržnjom ispunjeno srce počne topiti. S tim u svezi preplavljuje ju osjećaj bezvrijednosti i straha. Zato Angel pobjegne… Natrag u mrak, daleko od muževe ljubavi, preplašena radi spoznaje koju više ne moše nijekati: njezino izliječenje dolazi od Onoga tko je voli čak više od Michaela Hoseae… Onoga koji je neće nikada napustiti. Predivna priča o bezuvjetnoj, spasonosnoj i apsolutnoj Božjoj ljubavi.

29,90 kn 26,91 kn nije dostupno. ISBN: 978-953-324-610-9.

Priča se vrti oko zatvorskog života Andyja Dufresnea, nakon što je osuđen za ubojstvo supruge i njezina ljubavnika. Pages Media TV & Movies TV Show Ne pustaj mi ruku Videos Kefaret /Iskupljenje 13.epizoda prva najava ... Ljuti rivali traže iskupljenje na Baldekinu. Širko: Šteta što nema publike, ni iglica ne bi mogla stati u našu dvoranu! Piše Krešimir Gulin.

POVEZANE KNJIGE