Prijelazi

Prijelazi - Cameron, Julia | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cameron, Julia
DIMENZIJA
6,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijelazi.pdf
ISBN
6026831387247

OPIS

Prihvatimo životne promjene, koliko god bile teške Ako se samo usredotočimo na život za kojim čeznemo propuštamo život koji imamo. To mi se ne bi smjelo događati, govorimo kad nas zadese nedaće.Julia Cameron nas u Prijelazima podsjeća da je od životne važnosti prihvatiti promjene, koliko god bile teške. Jer promjena je ključna nit životnog tkanja. Kao pomoć za suočavanje sa nedaćama i svime što život nosi, autorica nudi promišljanja i izreke o prirodi promjena te molitve za osnaživanje volje. One su predložak iz kojega će izrastati čitateljeve osobne iscjeljujuće molitve i duhovni melem za bolne i tjeskobne trenutke. Knjiga Prijelazi je i sigurna luka i brodica za životne bure. Puna zapažanja o prirodi stvaralaštva i svakodnevici, čitana u dahu ili potanko duže vrijeme, pomaže nam otkriti i prigrliti promjene. Julia Cameron, autorica bestselera Umjetnikov put i Zlatni rudnik nadahnula je milijune umjetnika da se ne odreknu svojih stvaralačkih snova. Ona je pjesnikinja, dramska spisateljica, romanopisac i skladateljica te osoba po svome radu dobro poznata i u filmskim, televizijskim i kazališnim krugovima. Središnja ideja njezinih djela je da razvoj stvaralaštva i poticanje osobnog rasta mogu čovjeku promijeniti život.

cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o zaštiti privatnosti i kolačićima možete pročitati ovdje. Prijelazi kroz agregacijska stanja.

Granični prijelazi za pogranični promet jesu prijelazi određeni za prelazak državne granice u skladu s pravilima režima pograničnog prometa utvrđenoga sporazumom o pograničnom prometu sa susjednom državom. Smatrate li korisnim organiziranje dodatnih priprema (izvan termina nastave) za (pismeni) ispit iz pojedinih predmeta? Ova stranica sadrži informacije o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku, s obzirom na privremene zabrane, odnosno ograničenja koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19. 15. rujna 2020.

POVEZANE KNJIGE