Spasi me

Spasi me - Kasten, Mona | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kasten, Mona
DIMENZIJA
10,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Spasi me.pdf
ISBN
6886358072633

OPIS

Spasi me Njihovi su svjetovi potpuno različiti. A ipak se čini kao da su stvoreni jedno za drugo… Novac, glamur, luksuz, moć – Ruby to uopće ne zanima. Želi samo uspješno završiti školovanje u Maxton Hallu, jednoj od najskupljih privatnih škola u Engleskoj. A još više od toga želi držati se podalje od Jamesa Beauforta, tajnoga vođe škole. Previše je arogantan, previše je bogat i previše je seksi. Ruby sanja o studiju na Oxfordu, a James naizgled živi samo za iduću zabavu. A onda Ruby jednoga dana slučajno ugleda nešto što nikada nije smjela vidjeti – nešto što bi moglo upropastiti ugled Jamesove obitelji. James joj sada i predobro zna ime i više je ne ostavlja na miru. Iako nikada nije željela biti dijelom njegova svijeta, James – i njezino srce – ne ostavljaju joj izbora…

ožujak 2019 17:45 . Kopirali ste poveznicu članka! Foto Facebook, Pixsell .

rujan 2019. 21:06 Iako su danas valovi veliki i oluje razorne, ne čuje se vapaj: „Gospodine, spasi me!" U takvim situacijama Petar se nije oslanjao na svoje planove, na svoj već udareni, zacrtani put, na iskustvo, na poznavanje ćudi mora ili na možebitno dobro plivanje, nego vapi: „Gospodine, spasi me!" kada je vidio da tone. Inicijativa Spasi me organizira prosvjed u Zagrebu 16.

POVEZANE KNJIGE