I onda se dogodilo

I onda se dogodilo - Kušec, Ksenija | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Ksenija
DIMENZIJA
11,32 MB
NAZIV DATOTEKE
I onda se dogodilo.pdf
ISBN
1436072094837

OPIS

I onda se dogodilo Micki se svi smiju jer je niska, Davor je odličan učenik koji ima predrasude prema ljudima određenih zanimanja, Slaven živi u gradu ovisnika o tehnološki naprednim prijevoznim sredstvima, Jasna se nađe usred ekološke katastrofe, a Lili je djevojčica koja nestaje kad se osjeća osamljeno. Ispričane u prvom licu, svaka od pet priča iz ove zbirke donosi nam nježnu, dirljivu, ali optimističnu priču o djetetu koje se suočava s ozbiljnim problemom, no pronalazi način da izrazi svoj stav i osjećaje, izbori se za svoja prava i svoje mjesto u društvu. Ksenija Kušec hvaljena je spisateljica koja vješto razvija priču oko nekog događaja, zabavno dočarava svakodnevne situacije, a iako se bavi teškim temama, s lakoćom i jednostavnošću pokazuje izlaz i ulijeva nadu te njezini likovi sazrijevaju, upoznaju svijet oko sebe i postaju hrabriji i bolji ljudi. U ove se krasne priče savršeno uklapaju izuzetne i zaigrane ilustracije sjajne ilustratorice Hane Tintor.

U ove se krasne priče savršeno uklapaju izuzetne i zaigrane ... I onda se dogodilo 89,00 kn 80,10 kn . Količina.

I dok očajno pokušava dobiti ukućane koji bi mu pomogli, shvaća da je imao predrasude prema teti Sofiji, čistačici. Mi sada imamo temu HGK, sutra će vjerojatno biti tema HOK, a onda možda Turističke zajednice, možda se netko dosjeti da ukinemo i Sveučilišnu knjižnicu, tko zna što će u kreativnom smislu sve doći na red. Ako HGK stavimo u koš s udrugama koje odnedavno rade, onda ok, ali onda će javne ovlasti netko morati obavljati'', rekao je. Cijeli tim se dobrovoljno javio da mu pomogne i svatko je napravio ponešto da bi na kraju dobili ovaj rezultat", ispričao je vlasnik za Bored Pandu.

POVEZANE KNJIGE